Yhteistyö­kumppanit

 

Vuonna 1953 perustetulla yksityisellä suomalaisella kuljetusjärjestelmällä – Kaukokiidolla on yli 30 terminaalia eri puolilla Suomea. Ne toimivat kuljetus- ja varastojärjestelmämme solmukohtina liikenteellisesti keskeisillä paikoilla. Kaukokiito kuljettaa päivittäin tuhansia tonneja tavaraa, pikku-paketeista koko kuormiin, lämpösäädellystä tavarasta herkästi särkyviin. Hoidamme kaikki kappaletavarakuljetuksenne koko maan kattavan Kaukokiitoverkoston kautta ympäri Suomen. Tarkemmat tiedot saat osoitteesta www.kaukokiito.fi.

 
 
 
Savon Rekkahuolto Oy on raskaan kaluston kunnossapitoon ja korjaukseen erikoistunut yritys. Toimipisteet löytyvät Varkaudesta ja Mikkelistä. Merkkihuolto merkeille MAN, Iveco ja DAF. Lisäksi Savon Rekkahuolto tarjoaa varaosamyyntiä ja katsastuspalveluita. Lisätietoja osoitteesta www.savonrekkahuolto.fi.
 
Varkauden moottoriurheilukeskuksella voit kokea vauhdin hurmaan uudistetulla ulkoradalla. Kahdeksalla vuokra-autolla kaveri- tai työporukka saa hyvät kisat aikaiseksi. Lisäksi tarpeiden mukaan ajotapahtumaan tarjolla ruokailu ja saunamahdollisuus. Lue lisää osoitteesta www.wwkarting.fi.